3/20/2008

ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Δύο μεγάλα ονόματα, δύο ζωντανοί θρύλοι θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι. Ο Μπιόρν Μποργκ και ο Τζον Μακ Ενρό θα συναντηθούν στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας στην πρεμιέρα του "Blackrock Tour of Champions". Στο γήπεδο θα παραταχθούν 17 τίτλοι Grand Slam μεταξύ των οποίων 8 Wimbledon.

Ο Μπιόρν Μποργκ και το Τζον Μακ Ενρό θα αναμετρηθούν για ακόμη μια φορά στο Μπέλφαστ στο "opening event" του "Blackrock Tour of Champions" το βράδυ της Παρασκευής. Ο Μακ Ενρό δήλωσε "Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα ξανασυμβεί αυτό. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που θα μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε αντίπαλοι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικάνος "Μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και κάναμε παλιά ώστε να φέρουμε λίγη από μαγεία στον κόσμο. Γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και ξέρουμε τι ακολουθεί".

Ο Μπόργκ, στα 51 του πλέον, δεν πήρε μέρος στο περσινό event που έγινε πάλι στο Μπέλφαστ αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς επανήλθε στο "circuit of legends". Ο "ξυλοκόπος" δήλωσε "Δεν γίνομαι νεότερος αλλά βρίσκομαι σε καλή φόρμα. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για τη φυσική σου κατάσταση ώστε να μπορείς να μείνεις όσο περισσότερο μπορείς στο court. Ήρθα εδώ γιατί δεν έχω ξαναέρθει και όσοι ήρθαν στο περσινό τουρνουά πέρασαν καταπληκτικά. Είναι πάντα ιδιαίτερο συναίσθημα να αντιμετωπίζεις τον Τζον από την άλλη πλευρά του net".

Για όσους είναι πιο μικροί και δεν το έχουν ζήσει, αλλά και τους μεγαλύτερους το tennisnews.gr σας θυμίζει ιστορικά στιγμιότυπα:

Δείτε έναν πόντο ανάμεσα σε δύο θρύλους

θοδωρής Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: